2010.12.19.
12:13

Írta: diobisztro

Advent negyedik angyala lila ruhában érkezett



Igen, már itt tartunk egy hét múlva javában karácsony!!! Az ünnepkör negyedik angyala lila ruhában érkezett és lantot tartott a kezében. A várakozás, az eljövetel hete, érdekes égi eseményeket tartogat számunkra telihold lesz kedden, 21-én, majd karácsony napján már fogyó hold. Mit is jelent ez? Alkalmas az idő arra, hogy elengedjünk dolgokat, melyek már nem tartoznak a mindennapjaikhoz, hogy nem együk túl magunkat, hogy új periódust kezdjünk az életünkben. A barátosnékkal mi ezt az időt, a téli napfordulót lencse "mágiával" ünnepeljük 3 napon át délben 7 kanál lencsét eszünk, azzal a gondolattal, hogy a szellemi, lelki, fizikai, bőség köszöntsön be az életünkbe, ez a szokás majdnem megegyezik a szilveszteri hagyománnyal, annyi különbséggel, hogy nem a naptárt, hanem a természet változását követjük figyelemmel. Tavaly én főztem a lencsét, és azt gondoltam, ez a hét kanál mondjuk egy teáskanálnyi, csak éppen az íze végett. Amikor eljuttattam mindenkinek az adagját, mindenki megköszönte, de senki nem szólt semmit. Aztán telt múlt az idő, egyszercsak valaki megjegyezte, hogy tök jó volt az a lencse, amit küldtem, csak azt nem értették, miért olyan keveset :DDD Szóval holnap ipari mennyiségű lencsefőzeléket fogok készíteni, jófajta kis füstölt kalbásszal, fokhagymásan, kicsi rántással, vagy habarni kell nem is tudom, de tejföl is lesz benne, majd beszámolok képekben is :D  Szóval az angyal lila ruhája a szellemre való odafigyelésre hívja fel a figyelmet. A negyedik héten vagyunk az adventi ünnepkörben, az év legmélyebb, legsötétebb részén, ilyenkor a pozitív erők, viszonylag gyengék, az ellenerők viszont a erejük teljében vannak. Mit is jelen ez? Nagyon könnyen konfliktusba tudunk keveredni, nagyon nem tudunk a másikra figyelni, nagyon nem tudjuk a bennünk lévő jót aktívan működtetni, el vagyunk a saját kis világunkban, nagy magány és elszigetelődés élményt tudunk megélni. Az angyal arra a pozitív energiára hívja fel a figyelmet, ami nem más, mint a szeretet, ami nem más, mint odafigyelés, figyelem, önmagunkra, a másik emberre. Ez az energia az, amely mindig jelen van, de sokszor nem élünk vele. Az út a lélek számára ezen a héten, még mindig BEFELÉ és LEFELÉ vezet.
A lila angyal körülvesz bennünket a szellem energiájával, mutatja az utat FELFELÉ, és KIFELÉ, de ezen a héten csak megfigyelőként van jelen, ha nagyon elkeserednénk nyugi, akkor közbelép :D
Remélem mindenkinek sikerül kibányásznia magából, valamit, ami ajándék lehet a másik ember számára. Nézzük tudatosan szembe a negatív tulajdonságainkkal, keressük a félelmeink okát, még mindig BEFELÉ és LEFELÉ vezet az út. Remélem sok kincset találunk, amit 24-én meg tudunk osztani másokkal, és azt követően mindennap, életünk hátralévő napján. A jelszó: BEFELÉ, és LEFELÉ!



Szólj hozzá!

Címkék: tudástár

A bejegyzés trackback címe:

https://diobisztro.blog.hu/api/trackback/id/tr652620381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása