2010.12.12.
07:37

Írta: diobisztro

Advent harmadik angyala fehér ruhában érkezett…

Advent harmadik vasárnapján egy fehér ragyogó angyal jön le a földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van.

Az angyalok, 1 négyzetméter-re jutó jelenléte mostanság igen nagy :D Sok dolguk van, nem kizárólagosan a kará-csonyra való tekintettel, ha-nem azért is, mert a gyorsu-ló időben a feladatuk jelentő-sen megnőtt, az idő minősé-ge megváltozott. A dolgok, az események élesen ketté-válnak egyre többen élünk meg eseményeket, érzéseket túl fekete, túl fehér, túl sötét és túl világos dimenzióban. 
Az egó tombol, őrült rohanásában a szív és a lélek nem bírja követni. A fény, amit ennek a hétnek az angyal közvetít, arról szólna, hogy az egó fékevesztett lovait megzabolázza, a szívünket gondolkodásra bírja, hogy a lélek tisztán tudja tükrözni szellemi mivoltát. A sötétség nem más, mint a fény hiánya, és a  sötétségből mostanság kijut nekünk, nem lehet egy szavunk sem. De ezen a héten, legalább vegyük észre, ha sötétben tapogatózunk, ha nem látjuk tisztán az érzéseinket, ha nem halljuk meg az üzeneteket, amivel próbálnak segíteni a fény angyalai.  



Szerezzünk magunknak napi 15 perc csöndet, 15 percet levegőn, amíg természetes fények vannak. Igyunk valami kedvünkre való, együnk egy finom valamit, bármint, legyünk bátrak mutassunk meg valakinek bárkinek egy olyan érzést, amit eddig még nem! (de összevissza, nem ér!!! legyünk tudatosak, figyeljünk oda, érezzük, meg mivel tudjuk, a másik ember sötét napját kifényesíteni)! Legyünk mi magunk angyalok!






1 komment

Címkék: tudástár

A bejegyzés trackback címe:

https://diobisztro.blog.hu/api/trackback/id/tr202620376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alonee 2010.12.12. 07:37:00

Az utolsó bekezdés remek. Tényleg.
süti beállítások módosítása