2010.11.18.
13:59

Írta: diobisztro

Kellék a vásárláshoz táska, szatyor, kosár

A nők kultikus tárgya TÁSKA. A táska a női lélek egy rétegének manifesztációja. A nők világában egyfajta kaszthoz tartozást deklarál:) Ahányan vagyunk, annyi félét szeretünk. Kicsit nagyot, vállon hordhatót, kézbe foghatót, csak feketét, csak színeset, mintásat. Személy szerint a nagy táska híve vagyok, arányaiban jobban illik hozzám, mint a kicsi, legyen az bármilyen. A kosarakat is gyűjtöm, mint kiderült, egyszer csak azon kaptam nem tudom hová tenni őket, de nagyon nehezen tudok ellenállni a kísértésnek, kénytelen vagyok  válogatni csak ha valami nagyon nagy egyéniségről van szó, akkor tudom befogadni:DDD
Mostanában nem divat, az áruházakban kapható nááájlon zacsit használni, a legtöbb helyen már fizetni is kell érte, könnyen elszakad, és mérhetetlen módon környezet szennyező. Bevásárláshoz én egy gömböt használok barbi rózsaszínűt, amire ha nincs, szükségem visszaszuszakolom a gömbbe és nincs rendetlenség a táskámba,+ még nagyon könnyű is. Összeszedtem egy válogatást különböző bevásárlásra alkalmas készségekből, valamennyi nagyon praktikus, piacozáshoz, autóban való tároláshoz. Jó a forma, praktikus az anyag, mivel gusztusos, egyénisége van  nem kezeljük lomnak, mondhatni divatot teremtünk vele:)
Ti mivel jártok vásárolni? Egy jó fotó? Küldjetek emailt címünkre, bemutatjuk, egy piros mogyorós jár a legdizájnosabbnak:)


A laza, bohókás gasztroegyetemista

 Anyuka, óvodás korú gyerekkel, a gyereknek külön kapaszkodóval:))
 Konzervatív, megfontolt házi istennő
 Fitnesz maca zöldséges, joghurtos hordozója
 A kreatív nő, aki kedveli a szokatlan megoldásokat
 ...és a milliomos hajléktalan piacozó:))) emlékeztek erre a fazonra boldog, boldogtalan ezzel járt piacozni, ezzel költözött...nem hiszem el!!!

5 komment

Címkék: tudástár

A bejegyzés trackback címe:

https://diobisztro.blog.hu/api/trackback/id/tr662620342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diobisztro 2010.11.18. 13:59:00

Dóra, a húgom rögtön megrendelte a feketét karácsonyra :) A.

diobisztro 2010.11.18. 13:59:00

Jó kis darab nem vitás:)Karácsonyi kívánság lista??:DD Az ára sem drámai:))

Gabriella 2010.11.18. 13:59:00

A bohókásra voksolok!!!!!!!

diobisztro 2010.11.18. 13:59:00

Igen:DD gondoltam, és fogadni is mertem volna rá, mind a kettő TE vagy:))

Bodrincs 2010.11.18. 13:59:00

Gondolom nem árulok el újat, ha én a szivárványos tiritarkára szavazok... de a laza bohókás is nagyon bejön :)
süti beállítások módosítása