Tepsiben sült cápaharcsa - 4 főre
2010.10.15.
09:57
Írta: diobisztro
Cápaharcsa tepsiben
A cápaharcsa Kornélnak és vendégeinek készült. Nagyon egyszerű és gyors, összesen 40 percet vesz igénybe az elkészítése, ebből 30 percnyi munkát a sütő végez helyettünk:)) Még azok is megeszik, akik egyébként nem szeretik a halat.
A sietős hétköznapok jó ízű vacsorája.
Tepsiben sült cápaharcsa - 4 főre
1 kg pangasius, azaz cápaharcsa
1,5 kg burgonya
olaj , só, friss zöldfűszerek, friss citromlé
A halat sóval, borssal ízesítem, a só jelzés értékű, de szükséges, ezután félreteszem.
A burgonyát vékonyan lereszelem uborka reszelőn, kevés olíva olajban megforgatom, sózom, elterítem a tepsi alján, majd 200 fokon 20 percig sütöm.
A halat ráteszem a burgonyára, megszórom zöld fűszerrel, 5 percig az egyik oldalon, 5 percig a másik oldalon sütöm, ha elkészült friss citromlével meglocsolom.
Szólj hozzá!
Címkék: hal
A bejegyzés trackback címe:
https://diobisztro.blog.hu/api/trackback/id/tr882620297
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.