2010.12.10.
20:15

Írta: diobisztro

Floriol Gasztropárbaj II.forduló beszámoló Füge élre tör...

Eddig nem mutatkozott meg a FÜGE csapat szavazóink számában, hogy mennyire kreatív menüsort állítottunk össze. A levesünk egy sütőtök krémleves volt, aminek az újszerűségét az adata, hogy a levesbetét kecskesajtból kicsi golyó, ez bacon csipszbe forgatva és karamellizált hagyma. Ez egy annyira tuti kombináció, hogy nem is képzelitek ,az édes, sós, ropogós és lágy ízek és érzetek egyszerre vannak jelen egyetlen falatban, eszméletlen jó, de tényleg. A fő ételünk a pácolt lazac, igaz, hogy nem egy hazai halfajta, de hála a jó égnek, aki meg akarja kóstolni igazán nem nagy kockázat a beszerzése. Az elkészítése, pedig csak a fantázián múlik, a Dió Bisztró által készített variáció, szerintem innovatívnak mondható, de ez még mindegy is lenne, ha nem lenne eszméletlenül finom, abszolút beleillik a rohanó életvitelünkbe, előzőnap be tudjuk pácolni, másnap 15 perc és eggyel sem több perc alatt el tudjuk készíteni. A köret pedig túlmutat a krumplipüré, saláta, valami öntet kombináción,  minden eleme, úgy a spenót, mint a bab, egész évben elérhető, és a páclével összeforralva igazán fenséges :D Szóval drágáim! nézzétek meg a videót, lájkoljatok, drukkoljatok! A videó alatt hozzászólások FÜGE, FÜGE FÜGE!!! Remek csapatunk volt! Öröm volt együtt játszani, játszatok most ti is velünk a FÜGE csapattal, hogy egy nagy FÜGE ovációval, ünnepeljük a közösen elért elért győzelmünket! Azt tudni kell, hogy a szavazatok összeadódnak, minden és mindenki számít!
http://www.facebook.com/floriolhu/posts/172238786132127

Kérlek nézzétek vissza  benne vagytok-e a listában, ha nem a Floriol oldalt likoljátok először és utána a videót:)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diobisztro.blog.hu/api/trackback/id/tr682620373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diobisztro 2010.12.10. 20:15:00

Alonee szerdáig ne lőjétek ki a tárakat..... Azért megnézném a fejeteket a jagermeisteres leves után :)))

alonee 2010.12.10. 20:15:00

Mi lájkoltuk, jelentsen ez bármit is. Most dolgozok az Észak Lángjain, mármint ,hogy szavazzanak, akik persze harcban állnak, vagy esznek, ill. csajoznak, szóval nem nagyon érnek rá. A sütőtökös lazacnak van egy Széljáró nevű rajongója. Ő azt állítja, hogy éjjel-nappal tudná enni ezt a remek kaját. Állítása szerint ha véletlenül kiderülne a kiléte, akkor puszta szerénységből fog tiltakozni, de minden vágya a sütőtök, bármilyen módon elkészítve.
A lányoknak tetszik az ételsor úgy, ahogy van, a fiúk, ezek a drabális állatok azonban, egy-két apróságot megváltoztatnának. Az egyik ilyen javaslat, a fél liter Jaegermeister/1 dl kecskesajtos, sütőtök krémleves volt. ÖÖÖ, a többit majd a nyugodtabb pillanatokban.
Szóval drukkolunk.
süti beállítások módosítása