2011.01.10.
06:45

Írta: diobisztro

Rajongásunk tárgya: a formázó és a fűszertartó gömb


Annámmal van úgy, hogy csajos napot tartunk, jövünk, megyünk, kávézunk, könyves boltokban bóklászunk, virág piacra megyünk, ruhákat nézegetünk. Természetesen a konyhai kütyü boltokat sem hagyjuk ki. Az ázsia center is része a repertoárnak, nagyon jó a fűszeres, spéci kínai élelmiszereket árulnak szószok, fűszerek,  ecetek, rizslapok, bambuszrügy, rizsféleségek és mindent, ami csípős. Van egy háztartási bolt is, nagyon hasonlít kiállításában, választékában az általunk ismert sarki háztartási bolthoz, ez a műfaj mára teljesen eltűnt a piacról. Nekünk is voltak fenntartásaink a helyszínt, a termékeket illetően, de adtunk egy esélyt. Őszintén mondom, nem csalódtunk.A helyszín igazán kulturált, ha megnézitek a mosdókat igazolni fogja, tiszta, igényes. A konyhai dolgokat árusító boltban, nagyon helyes az eladó, elmondja a véleményét, de nem befolyásol, a kereskedő kihaló félben lévő pédányaJSok apróságot lehet itt találni, amit máshol, ritkán, vagy egyáltalán nem. Én nagyon szeretem az ételformázó gyűrűket, még a legegyszerűbb ételt is egy szinttel megemeli a látványt tekintve. Anna szerint már-már irreális a rajongásom a formázó iránt, sokat cinkel emiatt, de jókat röhögünk rajta. Naaa, most mondjátok meg nem cukik:

A másik jópofaság, ami nagyon hasznos egy fűszertojás. Sokszor, a petrezselyem, a babérlevél, a friss fűszerek, ha nincsenek összekötve úszkálnak a levesben, ha rosszul szűrjük le a folyadékot, megtörhet és nem lehet szépen tálalni, de a kocsonyába szükséges zöldségeket is bele tehetjük, amikor kitálaljuk nem kell darabolni a zöldségeket, csak szépen a tányérra tesszük, rászűrjük a levet. A képen nem lehet igazán érzékelni, de az átmérője, olyan 10-12 cm, tehát jó nagy. Ezek a dolgok nem egy elvetemült összegbe kerülnek, mégis jókedvünk lesz, ha használjuk őket.

Egyébként Tescoma termékek, utána olvastam, milyen vélemények vannak erről márkáról, a legrosszabb vélemény "a van ettől jobb is" lehet. Szerintem teljesen jó, amilyen gyakran egy átlag háztartásban használatos abszolút jól működik.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diobisztro.blog.hu/api/trackback/id/tr262620405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diobisztro 2011.01.10. 06:45:00

Tényleg az! Szeretjük nagyon:))

Bianka 2011.01.10. 06:45:00

nagyon jó
süti beállítások módosítása